Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez:
    Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J.

    W związku z realizacją wymogów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych „RODO”), informujemy o przetwarzaniu Pana/i danych osobowych:

    1. Administratorem Państwa danych osobowych jest:

              Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J.,
              z siedzibą  88-400 Żnin, ul. Dworcowa 29, tel. +48 52 3030980.

    1. W sprawach związanych z ochroną Państwa danych osobowych i realizacji praw może Państwo kontaktować się z nami mailowo na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub pisemnie na adres: 88-400 Żnin, Dworcowa 29.
    2. Państwa dane osobowe będziemy przetwarzali w procesie obsługi kontrahentów, klientów, klientów e-sklepu w celu:
      1) zawarcia/wykonania umów kupna/sprzedaży oferowanych towarów i usług, na podstawie zainteresowania Pana/i naszą ofertą lub na podstawie zawartej przez Pana/ią umowy (art. 6 ust 1 lit b RODO),
      2) wykonania ciążących na administratorze obowiązków prawnych (w szczególności: wystawianie i przechowywanie dokumentów sprzedaży i innych dokumentów księgowych, obsługi reklamacji) wynikających z ustawy z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług, ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (art. 6 ust 1 lit c RODO),
      3) ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń, marketingu bezpośredniego, badania satysfakcji klientów, prowadzenia analiz i statystyk, weryfikacji wiarygodności płatniczej, w celach archiwalnych (dowodowych) co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (art. 6 ust 1 lit f RODO).

    W tym przypadku podanie przez Pana/ią danych jest wymagane przepisem prawa lub warunkiem zawarcia umowy.
    W pozostałych przypadkach (np. działań marketingowych) Pana/i dane osobowe przetwarzane są wyłącznie na podstawie wcześniej udzielonej zgody w zakresie i celu określonym w treści zgody (art. 6 ust 1 lit a RODO). Podanie danych w tych przypadkach jest dobrowolne.

    1. Państwa dane osobowe będziemy udostępniali następującym kategoriom podmiotów:
      1) naszym pracownikom i współpracownikom, w zakresie pełnionych obowiązków zgodnie z upoważnieniami,
      2) podmioty lub organy uprawnione na podstawie przepisów prawa
      3) podmiotom, które przetwarzają powierzone przez nas dane osobowe na podstawie podpisanych stosownych umów (firmy informatyczne, prawnicze, finansowe, z zakresu BHP itp.)
      4) inne podmioty współpracujące lub świadczące dla nas usługi (np. firmy kurierskie, marketingowe, kierowcy)
    1. Nie przekazujemy Państwa danych osobowych poza teren Polski, Unii europejskiej.
    2. Okres przechowywania
      1) Państwa dane osobowe będziemy przechowywać do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu umowy/świadczenia usług lub do momentu wygaśnięcia obowiązku przechowywania danych wynikającego z przepisów prawa, w szczególności obowiązku przechowywania dokumentów księgowych dotyczących umowy
      2) Tam, gdzie przetwarzamy dane osobowe w oparciu o usprawiedliwiony interes Administratora, dane osobowe będziemy przetwarzać dla określonego celu do momentu zgłoszenia sprzeciw wobec takiego przetwarzania.
      3) Jeśli przetwarzamy dane w oparciu o Państwa zgodę, dane osobowe będziemy przetwarzać do momentu jej wycofania.
    1. W związku z przetwarzaniem danych przez Administratora mają Państwo prawo do:
      1) Dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, poprawienia swoich danych i ograniczenia ich przetwarzania.
      2) Sprzeciwu wobec przetwarzania. Przestaniemy przetwarzać Państwa dane chyba, że wykażemy że podstawy przetwarzania przez nas Państwa danych są nadrzędne wobec Państwa praw lub dane są nam niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń. 
      3) Wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku podejrzenia lub stwierdzenia przetwarzania danych niezgodnie z prawem.
      4) Przenoszenia danych, gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody lub na podstawie umowy.
      5) Usunięcia danych lub cofnięcia zgody na przetwarzanie, jeżeli odbywa się ono na podstawie zgody. Cofnięcie zgody pozostanie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonaliśmy na podstawie Państwa zgody przed jej wycofaniem.
    1. Państwa dane osobowe nie będą podlegały automatycznemu przetwarzaniu, w tym profilowaniu.

    • 19.03.2019 r.
      Dzień Rolnika Zespół Szkół w Gołańczy

    • 14.04.2019 r.
      Agro-Targi w Czarnkowie

    • 12.05.2019
      Manewry zielonkowe w Kaliszanach

    • 18-19.05.2019 r. 
      XVI Regionalne Targi Rolne w Bielicach

    • 18-19.05.2019 r. 
      Targi w Złotowie

    • 09.06.2019 r.
      Dzień Farmera Silverado City

    • 29-30.06.2019 r.
      Agro-Tech Minikowo

    • 24-25.08.2019 r.
      Pałuckie Targi Rolne w Żninie

    • 25.08.2019 r.
      Wyścigi Traktorów Grene Race 2019 w Wielowsi k. Pakości

    • 15.09.2019 r.
      VI Wojewódzki Konkurs Orki

    • 19-22.09.2019 r.
      Agro Show Bednary

    Polityka Cookies

    Poniższy wzór polityki cookies chroniony jest prawem autorskim, które przysługują IAB Polska.  

    1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
    2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
    3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J. z siedzibą pod adresem ul. Dworcowa 29, 88-400 Żnin.
    4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
      a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
      b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
      c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
    6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
      a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
      b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
      c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
      d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
      e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
    7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
    8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
    9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
    10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej. 

     

    Prosimy o zapoznanie się z informacjami o ochronie danych osobowych w naszej firmie.

    Kokoszka-smakoszka

     

    Traktory Zetor

     

    Zetor

    Elektronarzędzia

    Ogrodnictwo

    Stal

    Wielkanoc 2016

    Rzecznik prasowy firmy Inter-Vax

    Maszyny

    Pasze

    Ciągniki Zetor

    Zbiorniki na paliwo

    Sponsoring 1

    Sponsoring 2

    Sponsoring 3

    Sponsoring 4

    TARGI ROLNICZE 2019

    Oddziały

    BARCIN
    ul. Kasztanowa 4
    tel. (52) 38 33 641
    tel. kom.: 511 457 109

    ROGOWO
    ul. Gnieźnieńska 10
    tel. (52) 30 24 517

    ŚRODKI OCHRONY ROŚLIN / ŻNIN
    ul. Dworcowa 25
    tel. kom.: 668 319 445
    tel. kom.: 608 617 106
    tel. kom.: 601 786 809

    Oddziały

    FLANTROWO 2
    tel. (52) 30 20 067
    tel. kom.: 783 296 780
    tel. kom.: 694 383 177

    WAŁCZ
    ul. Bydgoska 74
    tel. (67) 387 18 80
    tel. kom.: 607 528 379

    HUTA
    ul. Poznańska 15
    64-700 Czarnków
    tel. kom.: 572 352 722

    © 2018 Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J. All Rights Reserved. Podane na stronie internetowej ceny mogą ulec zmianie i nie są oferta handlowa w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego.

    Polityka prywatności | Polityka cookies